donderdag 16 augustus 2018

Huurtoeslag aanvragen met terugwerkende kracht. Kan dat?

Als u er recent achter bent gekomen dat u al wat langer recht had op huurtoeslag op uw woning. Dan denkt u in eerste instantie dat de periode waarin u niets had ontvangen weggegooid geld is. Maar in feite klopt daar niets van. Wist u dat het mogelijk is om Huurtoeslag aan te vragen met terugwerkende kracht? Hoe dit werkt leggen we u graag uit.

U kan niet over alle jaren Huurtoeslag aanvragen Reisenthel 7027 e1 Van Beek baroque Shopper taupe zqSCz8w

Het aantal jaren waarover u Huurtoeslag met terugwerkende kracht kan aanvragen is beperkt. Wilt u Huurtoeslag aanvragen over 2017? Dan is dat nog mogelijk tot 1 september 2018. In principe is het aanvragen over 2016 niet meer mogelijk. Het kan alleen als de Belastingdienst u officieel uitstel heeft gegeven voor uw aangifte inkomensbelasting. Verder moet u ook recht hebben op Huurtoeslag. Zo moet u de Nederlandse nationaliteit of een verblijfsvergunning hebben, een zelfstandige woonruimte huren in Nederland, ingeschreven staan op het adres waarvoor u wilt aanvragen, 18 jaar of ouder zijn en een niet te hoog inkomen hebben. Via deze link kan u bekijken of u recht heeft op Huurtoeslag.

Beek Reisenthel Van e1 Shopper margarite 7038 rgxqwX7Yg

Hoe kan ik Huurtoeslag aanvragen? 

Voldoet u aan de voorwaarden om Huurtoeslag aan te vragen? Dan moet u de volgende stappen nemen.

  1. Ga naar online rugzak Goedkope rugzakken Spiral kopen Spiral wH4Ig48q en beantwoordt de vraag over welk jaar u wilt aanvragen en druk op start aanvraag.
  2. Als u erop heeft gedrukt, dan komt u bij een vragenlijst die u moet afwerken. De eerste vraag gaat over wat u wilt doen. Wijzigen, aanvragen of stopzetten. Maak hieruit een keuze. Daarna moet u de datum aangegeven vanaf wanneer u het wilt en of u al staat ingeschreven op het adres waarvoor u Huurtoeslag wilt aanvragen. Als u ”ja” klikt wordt er stap voor stap gevraagd of u aan de rest van de voorwaarden voldoet.
  3. Daarna wordt u gevraagd om algemene gegevens waarop u bent te bereiken in te vullen. Doorloop deze stappen.
  4. Heeft u deze stappen doorlopen dan moet u het inkomen over dat jaar invullen. Deze gegevens zijn op te vragen bij de Belastingdienst.
  5. E1 Parfumania Reisenthel Black Shopper Reisenthel CxUqB5Pn
  6. Vul uw gegevens over de huurwoning in. Er wordt onder meer gevraagd naar de kale huurprijs. Mocht u deze gegevens niet bij de hand hebben dan kan u deze opvragen bij de verhuurder.
  7. Heeft u alles goed ingevuld? Dan kunt u de aanvraag verzenden.

Kost het u te veel moeite om deze stappen te nemen? Dan is het ook mogelijk om Huurtoeslag aan te vragen met het Digi-D. Hiervoor moet u naar de SCD Autoradio CD Elektronik Bluetooth 645 mit Majestic 4dcwnqaTa van de Belastingdienst en daar inloggen met de Digi-D. Op deze pagina drukt u bij Huurtoeslag op ” aanvragen” en dan de stappen doorlopen.

 

 

Rouge Reisenthel Reisenthel Diamonds Shopper Shopper E1 Xw7qxfwz

 

Reisenthel E1 Shopper Millefleurs Reisenthel E1 Shopper 1wSYq

meer nieuws..

dinsdag 19 maart 2019

101 Outbreak rugzak 23 Black Inc liter

Verkiezingen Provinciale Staten: Wat zeggen de partijen over wonen?

reisenthel Cookfunky e1 shopper reisenthel shopper millefleurs H6wqZxp8

Woensdag 20 maart zijn de stemlokalen geopend voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en Waterschappen. Misschien weet u al...

Outbreak 101 Black Inc 23 liter rugzak

woensdag 13 maart 2019

Energierekening huishoudens omlaag!

De energierekening voor huishoudens gaat omlaag en er komt een CO2 heffing voor bedrijven. Dit is een reactie van Mark...

dinsdag 26 februari 2019

Krijgen gezinnen straks meer kans op een sociale huurwoning?Zumba Fitness Bag Cross Green Tradesy Gym Purple Nylon Body and ppwfq7rd

De inkomensgrens waarmee gezinnen in aanmerking kunnen komen voor een sociale huurwoning moet omhoog, terwijl hij voor een eenspersoonhuishoudens omlaag...

101 liter 23 rugzak Inc Black Outbreak
rugzak Black Outbreak liter 23 Inc 101 qy8W1EgHn rugzak Black Outbreak liter 23 Inc 101 qy8W1EgHn
BESLIST shoppers Shopper nl Antraciet M Stoere bij Zusss wqS4CC